Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
Ковролін на сходах: способи обшивки
Ковролін
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
Сходи в будинку завжди притягують до себе увагу і гостей, і самих його власників. Але від постійного використання зовнішній вигляд цієї зони може зіпсуватися

Щоб зберегти належний стан або покращити характеристики сходового прольоту, його обшивають ковроліном.

Принципи виконання робіт

З метою оббивки сходів ковроліном застосовують декілька технік. Підйом стане привабливішим, а показники звукоізоляції поліпшаться. Окрім того, товстий шар килимового покриття здатен вберегти від травм під час раптового падіння.

Настил монтують з використанням таких засобів:

  1. 1. Клей. Основні інструменти, які знадобляться для роботи, - рулетка, ніж та олівець. Кожну сходинку оббивають матеріалом окремо. Його розрізають на шматки необхідної довжини та ширини. Саме через цей етап вказаний варіант обшивки є найбільш довготривалим. На основу наносять шар клейкої речовини, ковролін притискають до підлоги за допомогою шпателя. Коли основні фрагменти закріплені, переходять до зрізання залишків покриття.

  2. 2. Штанга. Матеріал закріплюється цільним полотном, тому подібний спосіб вважається найпростішим і найшвидшим. Хоча для цього потрібно використовувати килимову доріжку. Штангу встановлюють на кутах східців та фіксують спеціальними класичними кільцями. Необхідні знаряддя - рулетка, викрутка, олівець.

  3. 3. Планка. Монтаж фіксаційними планками виконують за допомогою шипованих рейок, виготовлених з фанери. Надалі вони будуть утримувати настил, немов на гачках. Планки приклеюють або прибивають цвяхами до ідеально рівної поверхні основи. Такий вид робіт є найбільш дорогим: перед початком монтажу необхідно викласти повстяну накладку по всій довжині підйому. Також варто підготувати набір інструментів (долото, метр, ніж, олівець, перфоратор, цвяхи, киянку).

Поради для вдалої оббивки 

Декілька корисних настанов здатні суттєво спростити процес укладки ковроліну на сходовий проліт. Установка килимового настилу вдасться з першого разу, якщо скористатися такими секретами:

●       підлогове покриття залишають на сходах за добу до початку виконання будь-яких робіт;

●       підрізування здійснюють від середини матеріалу;

●       застосовуючи клей, настил добре розгладжують, щоб уникнути появи пухирців;

●       для остаточної надійної фіксації ковроліну знадобиться 1 доба;

     ●       підгін матеріалу - строго за ворсом

Характеристики матеріалу, описані у статті, допоможуть зробити правильний вибір ковроліну - спираючись на власні вподобання та вимоги щодо експлуатації виробу. Для замовлення товару в Києві, зверніться до менеджера за телефоном, вказаним у розділі контактів. Співробітник компанії надасть необхідну інформацію щодо виготовлення продукції і розрахує остаточну вартість замовлення. 



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (0)
Войти через: