Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
Придбати Brilinta від «АстраЗенека»: 100% гарантія якості
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
Фармацевтична компанія «АстраЗенека» британо-шведського походження виробляє лікарський препарат, що відноситься до антикоагулянтів під назвою Brilinta.

Ці ліки, рекомендовані до застосування людям, які страждають на серцево-судинні захворювання (ішемічна хвороба серця, інсульт в анамнезі, інфаркт міокарда) або з метою профілактики виникнення ускладнень та інших факторів, що можуть нести загрозу для здоров'я і життя людини.

Лікарський препарат, що має сертифікат якості та відповідності стандартам, відноситься до групи антикоагулянів. В основі Brilinta лежить тикагрелором, що дозволяє людині купити ліки, не маючи виписаного рецепта від лікаря.

Чому Brilinta краще купити на сайті офіційного постачальника

Той факт, що  купити Брилінту в Дніпрі  можна без рецепта, зовсім не говорить про те, що зробити це можна будь-якої миті. На жаль, нинішня ситуація поставила продаж препарату у певні межі. Не в кожній аптеці можна купити Brilinta. Так як ліки просто може не опинитися в наявності, а збої з інтернет-зв'язком не завжди дають можливість уточнити в режимі онлайн наявність ліків.

Брилинта 90 купить киев можно за посыланням тут - брилинта 90 купить киев

Купуючи в Інтернеті на спеціалізованих сайтах лікарські препарати, людина обов'язково має бути впевнена в тому, що це оригінальна продукція. Інакше, потрапляючи на шахраїв та купуючи підробку, людина ставить під загрозу своє життя та здоров'я або своїх близьких та знайомих.

Антикоагулянтні ліки Brilinta можна купити на сайті офіційного постачальника британо-шведської фармацевтичної компанії "АстраЗенека" зі 100% гарантією не лише якості, але й оригінальності продукції. Кожна упаковка лікарського препарату супроводжується відповідною документацією, що підтверджує його оригінальність (сертифікат якості) та відповідність нормам та стандартам світового значення.

На сайті офіційного постачальника  https://brilinta.com.ua/ можна не тільки купити в Дніпрі оригінальні ліки Brilinta, а й:

• Отримати консультативну допомогу фахівця безкоштовно.
• Отримувати новинну розсилку про знижки та акції на продукцію.
• Стати учасником дисконтної програми та отримати знижку в 10% розмірі.
• Беззастережно отримати разом із замовленням сертифікат якості.

Оформити замовлення на ліки Брилінта в Дніпрі дуже просто і швидко, достатньо просто відвідати сайт в Інтернеті або зв'язатися по телефону.

Якщо ви живете у Харкові, вам буде цікаво дізнатися ціна на Брилінту - брилинта 90 мг цена харьков

Скільки коштує купити Brilinta у Дніпрі.

Залежно від того, яку кількість упаковок лікарського препарату Brilinta планується купити, залежатиме і ціна за одну упаковку. У середньому, ціна Брилінта у Дніпрі коливається в межах від 2399 до 3039 грн. Але на сайті офіційного постачальника можна оформити замовлення на лікарський засіб за цінами, які залежатимуть від кількості замовлених упаковок. У кожній упаковці Brilinta знаходиться 4 блістери по 14 таблеток у кожній. Лікарі рекомендують приймати щодня Brilinta по одній таблетці двічі на день (тільки в такому разі, виконуючи всі рекомендації, вдається полегшити стан здоров'я людини, яка страждає на серцево-судинні захворювання і не ризикувати отримати ускладнення).

Купити Брилінту можна за посиланням брилинта 90 купить

Шляхом проведення нескладних розрахунків стає зрозумілим, що за 1 рік потрібно прийняти чималу кількість таблеток, які принесуть полегшення в кінцевому підсумку. А оскільки купувати таблетки Brilinta у кількості 10 упаковок вигідніше (ціна 1 упаковки в такому разі становитиме 850 грн), то доцільніше оформити «оптове замовлення та максимально швидко отримати його за вказаною адресою. Для порівняння:  ціна Брилінта у Дніпрі  1 упаковки при замовленні 5 упаковок дорівнюватиме 900 грн, а при замовленні 3 упаковок – 1000 грн.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (0)
Войти через: