Погода:
Киев сегодня
Киев
Донецк
Одесса
Львов
Харьков
Санкт-Петербург
Москва
Сегодня Завтра
НБУ
НБУ Межбанк Наличные
EUR
26.18
USD
23.49
RUB
0.37
EUR
39.04
USD
36.57
RUB
0.34
EUR
29.22
USD
26.07
RUB
0.46
СК «ПРОВІДНА» за час війни відшкодувала клієнтам 150 млн.грн
Страхова компанія ПРОВІДНА
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
0/5 (0 голосов)
В страховій компанії «ПРОВІДНА» змогли швидко адаптуватись до надзвичайних реалій і підтримують українців як і раніше

Повномасштабна війна, яка триває в Україні з лютого, без сумніву, торкнулася кожного українця, не оминувши і представників бізнесу. У тому числі це стосується і страхових компаній. Запровадження воєнного стану суттєво змінило принципи роботи страхових компаній, адже вони зіткнулися з досить вагомим зниженням надходжень страхових премій, що призвело до того, що вони вимушені працювати в нових умовах. Всі такі проблеми, які мають місце на страховому ринку, відчули на собі і в страховій компанії «ПРОВІДНА», тим не менш, працюючи і підтримуючи економіку України й надалі.

Не дивлячись на надскладні обставини, в яких опинився український бізнес під час війни, страхова компанія «ПРОВІДНА» й надалі виконує свої обов’язки перед клієнтами, в той же час максимально спрощуючи процедуру компенсації збитків при настанні страхового випадку. З початку 2022 року, в СК «ПРОВІДНА» виплатили своїм клієнтам вже більше ніж 150 мільйонів гривень відшкодувань.

Як страхова компанія «ПРОВІДНА» старається підтримувати українців в реаліях війни

Незважаючи на воєнний стан в країні, страхова компанія «ПРОВІДНА» в повному обсязі виконує свої зобов’язання перед клієнтами, причому це стосується всіх типів страхових договорів, незалежно від того, коли вони були укладені: до початку повномасштабної війни з рф, чи вже після 24 лютого 2022 року. В страховій компанії «ПРОВІДНА» також стараються адаптувати свої страхові продукти, підтримуючи країну та українців у важких сучасних реаліях.

Підтримуючи українську економіку в таких надзвичайних умовах, страхова компанія «ПРОВІДНА» завжди вчасно наповнює державний бюджет, в повному обсязі сплачуючи податки. З початку 2022 року страхова компанія «ПРОВІДНА» поповнила бюджет України більше ніж на 46 мільйонів гривень. До того ж, в СК «ПРОВІДНА» піклуються про грошове забезпечення своїх співробітників, вчасно виплачуючи їм заробітну плату. Станом на зараз, в компанії працює більше ніж 2500 співробітників, причому за час війни штат не скорочувався, а заробітні плати не зменшувались і не затримувались.

В компанії регулярно надають інформацію щодо того, де люди, які постраждали від війни, можуть отримувати допомогу. З початком війни офіційний сайт компанії та сторінка СК «ПРОВІДНА» у соціальній мережі Facebook інформує біженців та вимушених переселенців, а також спрямовує відвідувачів на цільові сторінки, де волонтери збирають кошти для допомоги ЗСУ. Серед клієнтів компанії є і військовослужбовці ЗСУ, тож компанія надає їм та їхнім сім’ям гідний страховий захист. Деякі співробітники СК «ПРОВІДНА» також захищають Україну в лавах української армії.

В подальшому СК «ПРОВІДНА» має плани долучитися до відбудови України. Сьогодні вона для цього вже заручилася підтримкою європейського акціонера, який заявив, що готовий активно підтримувати процеси розбудови нашої держави після перемоги.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Текущий рейтинг
Комментарии (0)
Войти через: